Get Support

123-456-789-10

TR | EN | RU | ES | AR

Proje ve Teknik Satış Müdürü

Proje ve Teknik Satış Müdürü

Su yalıtım sektörünün eskimeyen markası Emülzer 2015’te 80. yaş gününü kutlayacak. Bu nedenle 2014 yılında beklenen tüm olumsuz senaryolara rağmen, aşılabilir hedeflerle hem yurtiçinde hem de yurtdışında akılcı büyüme politikaları izliyor. Bu manada özellikle satış-pazarlama kadrosu, ürün gamı ve Ar-Ge çalışmalarında sektörün yaşlı ağabeyi  imajının yerine Benjamin Button gibi adeta yıllara meydan okuyan bir dinamizmle asırlık firma olma yönünde emin adımlarla ilerliyor.

Firmanın kadrosuna, 2013 yılında katılan satış yöneticileri İbrahim Çizmecioğlu, Can Şahan ve dilatasyon grubu sorumlusu Seçkin Elbasan’dan sonra,  İnş. Yüksek Mühendisi Cem Ercan da katıldı.

Cem Ercan sektörün yıllardır tanıdığı, hem Ar-Ge, hem pazarlama konusunda birçok yerli ve yabancı firmada görev almış ve bu firmalara değer katmış nitelikli bir yönetici.

Firmanın satış kadrosuna www.emulzer.com.tr adresinde, “bayilerimiz” başlığı altında ulaşılabiliyor. Emülzer ortak ve yöneticileri, şirketi üçüncü kuşağa aktarmakta kararlı gözüküyorlar.  

Türk Malı
Türk Ak
İzoder
Suder
Szutest